Sunday, 29 May 2011

yuhuu ! !
bestnyer sebab dari hari jumaat sampai sabtu jer pergi shopping dengan parents aku :D

mula-mula hari jumaat pergi teman my mom nk pergi meeting tp sebelum tu kitaorng pergi shopping dulu dekat

TESCO so dapat lah beli barang-barang yg asas sahaja :)  tp tetap best !


Lepas tu hari sabtu pula my dad ajak pulak keluar pergi  JUSCO so,dapat la beli baju and seluar kat sana ^_^

memang best giler la ye lar seluar satu RM109 & baju pula RM40 mana x best ye ! !

*tapi dapat lar discount seluar 70%* HEHEHE gelak sopan =D

0 comments:

Post a Comment

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger